İp güvenlik kamerası, kablosuz kamera, harddisk ve ip kamera fiyatları satış sitesi.

ip güvenlik kamerası   Kablosuz kamera  Harddisk  Cat6 kablo  Poe switch  ip kamera

Kapat

Network Switch

Network Switch Fiyatları

En yeni network switch fiyatları ile satış yapan sitemizde poe switch yada poe olmayan network switchleri satın alma yapabilirsiniz. Satışı yapılan switch markaları besta switch, tenda switch, tplink switch, dahua switch ve haikon switch modellerini tüm ip kamera sistemlerinde kullanabilirsiniz. En çok satışı yapılan besta marka network switch modellerini tercih etmenizi önermemizin sebebi bu marka network switch fiyatları fiyat perfomans açısından kaliteli switch modellerinden oluşmasıdır.

Poe switch fiyatları

Firmamızda gigabit switch, megabit swich fiyatlarını inceleyip sitedeki satış fiyatları üzerinden satın almayapabilirsiniz. Guvenlikbayii olarak en iyi fiyatı ile ve yüksek kaliteli olarak 10/100 switch, 10/100/1000 switch satışı yapmaktayız.

Switch fiyatları

Bu kategoride ürün bulunamadı.

Network switch modellleri

Yönetilemez Switch: Bu switchl modeli, kullanıcıların kontrolüne sunulmaz ve yönetilmez. Bu switch modelleri ağa bağlanan cihazlar arasında veri aktarımını sağlamak için kullanılır.

Yönetilebilir Switch: Bu switchler, kullanıcılar tarafından yönetilebilir ve kontrol edilebilir. Bu network switchler ağa bağlanan cihazlar arasında veri aktarımını sağlamak için kullanılır ve aynı zamanda ağ performansını optimize etmek için çeşitli özellikler sunar.

Kombine Switch: Bu switch modeli ise Layer 2 switchlerin özelliklerini bir araya getirerek ağ performansını optimize etmek için tasarlanmıştır. Layer 3 switchler, ağa bağlanan cihazlar arasında veri aktarımını sağlamak için kullanılabilir ve aynı zamanda IP adresleriyle ilgili görevleri de gerçekleştirebilir.

PoE Switch : Bu switchler, Power over Ethernet (PoE) teknolojisini destekleyerek ağa bağlanan cihazlara güç sağlamak için kullanılabilir. PoE switchler, aynı zamanda veri aktarımını da sağlayarak ağa bağlanan cihazlar arasında veri aktarım hizmeti sunar.

Destek

7x24 Müşteri Hizmetleri

İade Garantisi

14 Gün koşulsuz iade

Güvenli Alışveriş

256 BIT RapidSSL

Takipte Kalın

Güvenlik Kamerası Toptan Satışı © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır